Ustvarjamo doživetja.

Z inovativnimi marketinškimi pristopi dajemo vrednost vaši blagovni znamki.

 • Digitalni marketing

  Digitalni marketing je veliko več kot zgolj oglaševanje - izbira pravih marketinških pristopov maksimizira doseganje ciljev in uspešnost glede na finančni vložek. S premišljenim spletnim načrtovanjem poskrbimo za uspešnost, saj so ključna sporočila poslana po pravih kanalih in dostavljena k ciljnim javnostim.
 • Kreativne marketinške rešitve

  S kreativnimi in gverilskimi, predvsem pa uspešnimi marketinškimi akcijami javnost vključimo tako, da pritegnemo njihovo pozornost, interes, zanetimo željo in pripravimo k želeni akciji, ki sledi zadanim ciljem in zadovoljstvu.
 • Upravljanje z družbenimi mediji

  Družbena omrežja za podjetja predstavljajo izjemno platformo za širjenje informacij in množičen odziv uporabnikov. S strateškim pristopom in snovanjem prave komunikacije vzpostavimo profil in pripravimo akcijo za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke. Izdelamo trategijo nastop in komunikacije z javnostjo in oblikujemo uspešno aplikacijo od kreative do tehnične izvedbe.
 • E-mail marketing

  E-mail marketing je eden izmed najbolj učinkovitih načinov oglaševanja na spletu. Z njim lahko komunicirate s potencialnimi in obstoječimi strankami, utrjujete prepoznavnost in spodbujate povpraševanje in prodajo. Pravi načini za zajema kontaktov in vsebina e-mailov z visoko dodano vrednostjo je več kot povrnjena investicija.
 • Branding

  Namen brandinga oz. znamčenja je vzpostavitev vrednosti nove ali vzdrževanje že uveljavljene blagovne znamke. Pripravimo poglobljene analize in raziskave, načrtujemo komunikacijske in prodajne strategije ter snujemo močne zgodbe, ki uresničujejo potrebe kupca.
 • Copywriting

  S copywritingom ali tekstopisjem obrnete moč besed sebi v prid. Vsebino oblikujemo v privlačna, lahko berljiva in razumljiva. Besedila za komuniciranje z javnostjo so prilagojena komunikacijskemu mediju in najpomembneje - prilagojena za relevantno ciljno javnost.

Poglejte tudi: